Técnicas de (Micro)Separación - (Micro) Separation Techniques

Constituído o 01 de novembro de 2019

Responsable: María Ángeles García GonzálezMaría Luisa Marina Alegre

Departamento: Química Analítica,Quím.Física e Ing.Quím

Programa de doctorado: Química

Investigadores/as

Clasificacións

  • Reconocimiento del grupo: Evaluación 2024 (10-06-2025) - Alto Rendimiento que mantiene categoría, Evaluación 2023 (17-06-2024) - Alto Rendimiento que mantiene la categoría, Evaluación 2022 (23-06-2023) - Alto Rendimiento que mantiene la categoría, Evaluación 2021 (10-05-2022) - Alto Rendimiento que mantiene la categoría, Evaluación 2020 (02-06-2021) - Alto Rendimiento que mantiene la categoría
  • Área UNESCO: TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS (VER 3302, 3206 Y 3313.07), INSECTICIDAS (VER 2413 Y 3308.03), SALUD PÚBLICA, FUNGICIDAS (VER 3108.05), HERBICIDAS (VER 3103.15), QUÍMICA ANALÍTICA
  • Área de Aplicación: Ciencias Experimentales

Colaboradores/as

beta Especialidades predominantes (top 10) Obtido de publicacións help
Obtido de publicacións

As especialidades temáticas mostradas obtivéronse mediante a aplicación de modelos de intelixencia artificial, obtidos como resultado do Proxecto Hércules.

A listaxe pode conter erros. En fase de avaliación e mellora. Compartido para recoller suxestións da comunidade.

  1. Analytical Chemistry (Chemistry) Filtro
  2. Food Science (Agricultural and Biological Sciences) Filtro
  3. Organic Chemistry (Chemistry) Filtro
  4. Spectroscopy (Chemistry) Filtro
  5. Clinical Biochemistry (Biochemistry, Genetics and Molecular Biology) Filtro
  6. Biochemistry (Chemistry) Filtro
  7. Biotechnology (Biochemistry, Genetics and Molecular Biology) Filtro
  8. Cell Biology (Biochemistry, Genetics and Molecular Biology) Filtro
  9. Environmental Chemistry (Environmental Science) Filtro
  10. Pharmacology (Pharmacology, Toxicology and Pharmaceutics) Filtro