Effects of minor compounds from virgin olive oil on inflammatory response in human leukocytes

  1. Sergio Montserrat-de la Paz
  2. Maria Martin
  3. Beatriz Bermudez
  4. Rocio Abia
  5. Francisco J.G. Muriana
  6. Manuel Jimenez Perez
Revista:
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria

ISSN: 2254-3821

Any de publicació: 2017

Número: 6

Tipus: Article

Altres publicacions en: Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria

Referències bibliogràfiques

  • Ben Saâd, A. (2015). Effets anticancéreux du régime méditerranéen: rôle des composés phytochimiques de l'huile d'olive sur l'action de la cytokine pro-inflammatoire TNF-ALPHA dans les glioblastomes.
  • Bermudez, B., Lopez, S., Ortega, A., M Varela, L., M Pacheco, Y., Abia, R., & JG Muriana, F. (2011). Oleic acid in olive oil: from a metabolic framework toward a clinical perspective. Current pharmaceutical design, 17(8), 831-843.
  • Bermúdez, B., Pacheco, Y. M., López, S., Abia, R., & Muriana, F. J. (2004). Digestion and absorption of olive oil. Grasas Y Aceites, 55(1), 1-10.
  • Santangelo, C., Filesi, C., Varì, R., Scazzocchio, B., Filardi, T., Fogliano, V., ... & Masella, R. (2016). Consumption of extra-virgin olive oil rich in phenolic compounds improves metabolic control
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