Publicaciones (10) Publicaciones de María del Carmen Berrocal Sertucha

2020

  1. Nutrición y VIH/SIDA: cumplimiento de los Objetivos de Desarrollo Sostenible

    RIECS: Revista de Investigación y Educación en Ciencias de la Salud, Vol. 5, Núm. 2, pp. 19-34

2014

  1. Prevalencia de hiperandrogenismo y síndrome de ovario poliquístico en transexuales de mujer a hombre

    Endocrinología y nutrición: órgano de la Sociedad Española de Endocrinología y Nutrición, Vol. 61, Núm. 7, pp. 351-358

2000

  1. Comparison of the effects of dimyristoyl and soya phosphatidylcholine liposomes on human fibroblasts

    Drug Delivery: Journal of Delivery and Targeting of Therapeutic Agents, Vol. 7, Núm. 1, pp. 37-44

1999

  1. Shelf lífe evaluation of a saturated vitamin E carrier system for use in the food industry: Note

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 5, Núm. 6, pp. 509-513

1998

  1. Aging of soya-PC liposomes containing vitamin E reverses the stimulating effects of freshly prepared liposomes on growth of fibroblasts in culture

    Drug Delivery: Journal of Delivery and Targeting of Therapeutic Agents, Vol. 5, Núm. 4, pp. 243-250

  2. Incorporation of α-tocopherol in dimyristoylphosphatidylcholine liposomes improves the survival of fibroblasts in culture

    Drug Delivery: Journal of Delivery and Targeting of Therapeutic Agents, Vol. 5, Núm. 1, pp. 19-24

  3. Vitamin E improves the uptake of unsaturated soya lecithin liposomes by human fibroblasts in vitro

    Journal of Microencapsulation, Vol. 15, Núm. 3, pp. 347-359