Publications (11) Publications in which a researcher has participated

1987

  1. Application of Dolusio's method to absorption of sulfonamides

    Ciencia e Industria Farmaceutica, Vol. 6, Núm. 12, pp. 435-441

  2. Arsenic content in some Spanish wines Influence of the wine-making technique on arsenic content in musts and wines

    Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 185, Núm. 3, pp. 185-187

  3. Cardiac glycosides encapsulated into phosphatidylcholine liposomes: Incorporation ratio and membrane localization

    Pharmaceutica Acta Helvetiae, Vol. 62, Núm. 5-6, pp. 163-168

  4. Contenido de arsénico en vino: comparación de las técnicas de espectrofotometría de absorción molecular y de absorción atómica previa generación del hidruro covalente

    VIII jornadas de viticultura y enología de Tierra de Barros: Almendralejo, 5-9 de mayo de 1986

  5. Correlation of Octanol/Water Partition Coefficients with Hydrophobicity Measurements Obtained by Micellar Chromatography

    Analytical Chemistry

  6. FOTOESTABILIDAD DEL P-METOXICINAMATO DE 2-ETILHEXILO EN LECHES ANTISOLARES

    Anales de la Real Academia de Farmacia, Vol. 53, Núm. 1, pp. 153-158

  7. Hydrophobicity measurements by HPLC: A new approach to π constants

    Journal of Liquid Chromatography, Vol. 10, Núm. 6, pp. 1031-1047

  8. Photostability of 2-ethylhexyl-p-methoxicinnamate into sun-screens lotions

    Bollettino Chimico Farmaceutico, Vol. 126, Núm. 5, pp. 208-211

  9. SISTEMAS TRANSPORTADORES DE FARMACOS: LIPOSOMAS

    Farmacia Clinica, Vol. 4, Núm. 2, pp. 111-128

  10. The Pi-Value of 1-adamantyl Substituent - an HPLC Study

    Farmaco-Edizione Scientifica, Vol. 42, Núm. 12, pp. 915-919

  11. Utilización de técnicas cromatográficas en el análisis de alimentos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 186, pp. 13-20