Publicacions (38) Publicacions en què ha participat algun/a investigador/a

1997

  1. A novel formulation of albendazole solution: Oral bioavailability and efficacy evaluation

    International Journal of Pharmaceutics, Vol. 156, Núm. 2, pp. 181-187

  2. Ab initio study of stacking interactions in A- and B-DNA

    Journal of Physical Chemistry B, Vol. 101, Núm. 19, pp. 3846-3853

  3. Actividad peroxidasa y polifenoloxidasa de dos variedades de cereza durante la maduración

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 283, pp. 45-48

  4. An Isocratic High-Performance Liquid Chromatographic Method for Determining the Available Lysine in Foods

    Journal of Chromatographic Science, Vol. 35, Núm. 9, pp. 423-429

  5. Análisis psicométrico de la escala de actitudes cooperativas y competitivas en la infancia y estudio de su validez para la evaluación de un programa alternativo de deporte escolar

    Nuevas perspectivas didácticas y educativas de la educación física (Consejo Superior de Deportes), pp. 59-85

  6. Assessment of solvation effects on calculated binding affinity differences: Trypsin inhibition by flavonoids as a model system for congeneric series

    Journal of Medicinal Chemistry, Vol. 40, Núm. 25, pp. 4136-4145

  7. Azino-fused benzimidazolium salts as DNA intercalating agents. 2

    Journal of Organic Chemistry, Vol. 62, Núm. 16, pp. 5476-5483

  8. Benzodiazepine consumption in Spain [3]

    European Journal of Clinical Pharmacology

  9. Biological activities of buddlejasaponin isolated from Buddleja madagascariensis and Scrophularia scorodonia

    Pharmazie, Vol. 52, Núm. 1, pp. 76-77

  10. Changes in phenolic compounds in lentils (Lens culinaris) during germination and fermentation

    European Food Research and Technology, Vol. 205, Núm. 4, pp. 290-294

  11. Changes in phenolic compounds in lentils (Lens culinaris) during germination and fermentation

    Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 205, Núm. 4, pp. 290-294

  12. Cold storage of apples (cv. Granny Smith) and changes in phenolic compounds

    Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 204, Núm. 1, pp. 52-55

  13. Cold storage of apples (cv. Granny Smith) and changes in phenolic compounds

    European Food Research and Technology, Vol. 204, Núm. 1, pp. 52-55

  14. Composición química y valor nutritivo de concentrados proteicos de alfalfa obtenidos por congelación

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 286, pp. 141-144

  15. Effects of arsenic (v)-chromium (III) interaction on plasma glucose and cholesterol levels in growing rats

    Annals of Nutrition and Metabolism, Vol. 41, Núm. 3, pp. 189-195

  16. Erratum: Prediction of drug binding affinities by comparative binding energy analysis (Journal of Medicinal Chemistry (1995) 38 (2682))

    Journal of Medicinal Chemistry

  17. Erratum: Reliability of CoMFA models: Effects of data scaling and variable selection using a set of human synovial fluid phospholipase A2 inhibitors (Journal of Medicinal Chemistry (1997) 40 (1138))

    Journal of Medicinal Chemistry

  18. Estudios de distintas características farmacotécnicas de microagregados de albúmina conteniendo paracetamol

    Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 5, pp. 65-67

  19. Evolucion del consumo de antidepresivos en Espana. Impacto de los inhibidores selectivos de la recaptacion de serotonina

    Medicina Clinica, Vol. 108, Núm. 5, pp. 161-166

  20. Impacto de los vertidos al río Henares en el tramo Guadalajara-Azuqueca: I: parámetros generales fisicoquímicos

    Tecnología del agua, Núm. 162, pp. 37-45