Departamento
Ciencias Biomédicas
Publicaciones (11) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
1987
-
Application of Dolusio's method to absorption of sulfonamides
Ciencia e Industria Farmaceutica, Vol. 6, Núm. 12, pp. 435-441
-
Arsenic content in some Spanish wines Influence of the wine-making technique on arsenic content in musts and wines
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 185, Núm. 3, pp. 185-187
-
Cardiac glycosides encapsulated into phosphatidylcholine liposomes: Incorporation ratio and membrane localization
Pharmaceutica Acta Helvetiae, Vol. 62, Núm. 5-6, pp. 163-168
-
Contenido de arsénico en vino: comparación de las técnicas de espectrofotometría de absorción molecular y de absorción atómica previa generación del hidruro covalente
VIII jornadas de viticultura y enología de Tierra de Barros: Almendralejo, 5-9 de mayo de 1986
-
Correlation of Octanol/Water Partition Coefficients with Hydrophobicity Measurements Obtained by Micellar Chromatography
Analytical Chemistry
-
FOTOESTABILIDAD DEL P-METOXICINAMATO DE 2-ETILHEXILO EN LECHES ANTISOLARES
Anales de la Real Academia de Farmacia, Vol. 53, Núm. 1, pp. 153-158
-
Hydrophobicity measurements by HPLC: A new approach to π constants
Journal of Liquid Chromatography, Vol. 10, Núm. 6, pp. 1031-1047
-
Photostability of 2-ethylhexyl-p-methoxicinnamate into sun-screens lotions
Bollettino Chimico Farmaceutico, Vol. 126, Núm. 5, pp. 208-211
-
SISTEMAS TRANSPORTADORES DE FARMACOS: LIPOSOMAS
Farmacia Clinica, Vol. 4, Núm. 2, pp. 111-128
-
The Pi-Value of 1-adamantyl Substituent - an HPLC Study
Farmaco-Edizione Scientifica, Vol. 42, Núm. 12, pp. 915-919
-
Utilización de técnicas cromatográficas en el análisis de alimentos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 186, pp. 13-20