Publicaciones (21) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1993

  1. A Modification of the Extended Hildebrand Approach to Predict the Solubility of Structurally Related Drugs in Solvent Mixtures

    Journal of Pharmacy and Pharmacology, Vol. 45, Núm. 4, pp. 253-257

  2. A Molecular Dynamics Study of the Bis-Intercalation Complexes of Echinomycin with d(ACGT)2 and d(TCGA)2: Rationale for Sequence-Specific Hoogsteen Base Pairing

    Journal of Medicinal Chemistry, Vol. 36, Núm. 11, pp. 1548-1561

  3. ACTOL O ACFOL: DENOMINACIONES CONFUSAS DE MEDICAMENTOS [2]

    Medicina Clinica

  4. Capacidad autooxidativa del aceite de oliva

    Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 6, pp. 65-67

  5. DESPLAZAMIENTO MUTUO DE PARACETAMOL Y DEXAMETASONA EN SU UNION A LA ALBUMINA

    Ciencia Pharmaceutica, Vol. 3, Núm. 4, pp. 191-195

  6. Efecto del empleo de enzimas pectolíticas en vinificación en tinto. II. Evolución de parámetros cromáticos

    XIV jornadas de viticultura y enología de Tierra de Barros: Almendralejo. 4-8 de mayo de 1992

  7. Formation and characterization of cyclosporine‐loaded nanoparticles

    Journal of Pharmaceutical Sciences, Vol. 82, Núm. 5, pp. 498-502

  8. Interacción del sulfatiazol y del paracetamol con la albúmina (I): parámetros individuales de unión

    Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 6, pp. 21-25

  9. Molecular Model of the Interaction of Bee Venom Phospholipase A2 with Manoalide

    Journal of Medicinal Chemistry, Vol. 36, Núm. 13, pp. 1866-1879

  10. New 3-(2′-Benzimidazolyl)imidazo[1,2-a]pyridinium Mesomeric Betaines. Synthesis and Structure

    Journal of Organic Chemistry, Vol. 58, Núm. 22, pp. 6030-6037

  11. Phenolic composition of white grapes (Var. Airen). Changes during ripening

    Food Chemistry, Vol. 47, Núm. 1, pp. 47-52

  12. Photodiode array detection for elucidation of the structure of phenolic compounds

    Journal of Chromatography A, Vol. 655, Núm. 1, pp. 119-125

  13. Prediction of sulfanilamide solubility in dioxane-water mixtures

    Pharmazie, Vol. 48, Núm. 12, pp. 904-907

  14. Presencia de flavones en mosto y hollejo de uva y su evolución durante la maduración

    Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, Vol. 33, Núm. 4, pp. 415-425

  15. Rioclarine et membranacine, deux nouvelles acetogenines bis-tetrahydrofuraniques des graines de Rollinia membranacea

    Journal of Natural Products, Vol. 56, Núm. 3, pp. 351-356

  16. Synthesis and structural, biochemical, and pharmacological study of 3β‐acyloxy‐3α‐methoxycarbonyltropane derivatives

    Journal of Pharmaceutical Sciences, Vol. 82, Núm. 8, pp. 794-798

  17. Three-Dimensional Structure of ω-Conotoxin GVIA Determined by 1H-NMR

    Biochemical and Biophysical Research Communications, Vol. 192, Núm. 3, pp. 1238-1244

  18. Trends in the supply and use of lipid-lowering drugs in Spain, 1983 through 1991

    Therapie, Vol. 48, Núm. 2, pp. 145-149

  19. Triazolam regulatory measures in Spain

    The Lancet

  20. UTILIDAD DEL METODO DE FEDORS EN EL CALCULO DEL PARAMETRO DE SOLUBILIDAD DE LA SULFANILAMIDA

    Ciencia Pharmaceutica, Vol. 3, Núm. 5, pp. 249-252