Departamento
Ciencias Biomédicas
Publicaciones (38) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
1997
-
A novel formulation of albendazole solution: Oral bioavailability and efficacy evaluation
International Journal of Pharmaceutics, Vol. 156, Núm. 2, pp. 181-187
-
Ab initio study of stacking interactions in A- and B-DNA
Journal of Physical Chemistry B, Vol. 101, Núm. 19, pp. 3846-3853
-
Actividad peroxidasa y polifenoloxidasa de dos variedades de cereza durante la maduración
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 283, pp. 45-48
-
An Isocratic High-Performance Liquid Chromatographic Method for Determining the Available Lysine in Foods
Journal of Chromatographic Science, Vol. 35, Núm. 9, pp. 423-429
-
Análisis psicométrico de la escala de actitudes cooperativas y competitivas en la infancia y estudio de su validez para la evaluación de un programa alternativo de deporte escolar
Nuevas perspectivas didácticas y educativas de la educación física (Consejo Superior de Deportes), pp. 59-85
-
Assessment of solvation effects on calculated binding affinity differences: Trypsin inhibition by flavonoids as a model system for congeneric series
Journal of Medicinal Chemistry, Vol. 40, Núm. 25, pp. 4136-4145
-
Azino-fused benzimidazolium salts as DNA intercalating agents. 2
Journal of Organic Chemistry, Vol. 62, Núm. 16, pp. 5476-5483
-
Benzodiazepine consumption in Spain [3]
European Journal of Clinical Pharmacology
-
Biological activities of buddlejasaponin isolated from Buddleja madagascariensis and Scrophularia scorodonia
Pharmazie, Vol. 52, Núm. 1, pp. 76-77
-
Changes in phenolic compounds in lentils (Lens culinaris) during germination and fermentation
European Food Research and Technology, Vol. 205, Núm. 4, pp. 290-294
-
Changes in phenolic compounds in lentils (Lens culinaris) during germination and fermentation
Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 205, Núm. 4, pp. 290-294
-
Cold storage of apples (cv. Granny Smith) and changes in phenolic compounds
Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 204, Núm. 1, pp. 52-55
-
Cold storage of apples (cv. Granny Smith) and changes in phenolic compounds
European Food Research and Technology, Vol. 204, Núm. 1, pp. 52-55
-
Composición química y valor nutritivo de concentrados proteicos de alfalfa obtenidos por congelación
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 286, pp. 141-144
-
Effects of arsenic (v)-chromium (III) interaction on plasma glucose and cholesterol levels in growing rats
Annals of Nutrition and Metabolism, Vol. 41, Núm. 3, pp. 189-195
-
Erratum: Prediction of drug binding affinities by comparative binding energy analysis (Journal of Medicinal Chemistry (1995) 38 (2682))
Journal of Medicinal Chemistry
-
Erratum: Reliability of CoMFA models: Effects of data scaling and variable selection using a set of human synovial fluid phospholipase A2 inhibitors (Journal of Medicinal Chemistry (1997) 40 (1138))
Journal of Medicinal Chemistry
-
Estudios de distintas características farmacotécnicas de microagregados de albúmina conteniendo paracetamol
Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 5, pp. 65-67
-
Evolucion del consumo de antidepresivos en Espana. Impacto de los inhibidores selectivos de la recaptacion de serotonina
Medicina Clinica, Vol. 108, Núm. 5, pp. 161-166
-
Impacto de los vertidos al río Henares en el tramo Guadalajara-Azuqueca: I: parámetros generales fisicoquímicos
Tecnología del agua, Núm. 162, pp. 37-45