Publicaciones (32) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2006

  1. 6.3.2. Epidemiología

    Tratado SET de Trastornos Adictivos (Editorial Médica Panamericana), pp. 212-216

  2. Antidepressants and risk of upper gastrointestinal bleeding

    Basic and Clinical Pharmacology and Toxicology

  3. Aportaciones al diseño curricular: guías docentes de las asignaturas: desarrollo de competencias en la asignatura Educación física y su Didáctica II: aplicación de los estilos de enseñanza

    Redes de investigación docente en el Espacio Europeo de Educación Superior (Marfil), pp. 315-338

  4. Aspectos metodológicos de la iniciación deportiva a los deportes de invasión: una aproximación horizontal

    Apunts: Educación física y deportes, Núm. 83, pp. 35-42

  5. Assessment of in vitro antioxidant capacity of the seed coat and the cotyledon of legumes in relation to their phenolic contents

    Food Chemistry, Vol. 98, Núm. 1, pp. 95-103

  6. Calidad de los estudios postautorización de tipo observacional registrados en España antes de su regulación

    Medicina Clinica, Vol. 126, Núm. 16, pp. 607-610

  7. Clinical trial evaluating amoxicillin and clarithromycin hydrogels (chitosan-polyacrylic acid polyionic complex) for H. pylori eradication

    Journal of Clinical Gastroenterology, Vol. 40, Núm. 7, pp. 618-622

  8. Condiciones de vida, socialización y actividad física en la vejez

    Revista internacional de sociología, Núm. 44, pp. 39-62

  9. Cross-talk between nucleotide excision and homologous recombination DNA repair pathways in the mechanism of action of antitumor trabectedin

    Cancer Research, Vol. 66, Núm. 16, pp. 8155-8162

  10. Dimerization inhibitors of HIV-1 reverse transcriptase, protease and integrase: A single mode of inhibition for the three HIV enzymes?

    Antiviral Research

  11. Discovery of TSAO derivatives with an unusual HIV-1 activity/resistance profile

    Antiviral Research, Vol. 71, Núm. 1, pp. 15-23

  12. Effect of germination on legume phenolic compounds and their antioxidant activity

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 19, Núm. 4, pp. 277-283

  13. Ejemplos de la naturaleza: el taxol

    Actualidad en farmacología y terapéutica, Vol. 4, Núm. 1, pp. 35-39

  14. Estudio cineantropométrico del jugador de tenis adolescente

    Cultura, ciencia y deporte, Vol. 2, Núm. 4, pp. 27-32

  15. Evolution of oak-related volatile compounds in a Spanish red wine during 2 years bottled, after aging in barrels made of Spanish, French and American oak wood

    Analytica Chimica Acta

  16. Fitoterapia

    Revista de la Sociedad Espanola del Dolor, Vol. 13, Núm. SUPPL. 1, pp. 66-74

  17. Further insight into the DNA recognition mechanism of trabectedin from the differential affinity of its demethylated analogue ecteinascidin ET729 for the triplet DNA binding site CGA

    Journal of Medicinal Chemistry, Vol. 49, Núm. 23, pp. 6925-6929

  18. Historia de la Aspirina

    Actualidad en farmacología y terapéutica, Vol. 4, Núm. 3, pp. 176-181

  19. Hábitos alimentarios de una población juvenil de Guadalajara (Castilla- La Mancha): factores que influyen sobre la elección de alimentos

    Revista española de nutrición comunitaria = Spanish journal of community nutrition, Vol. 12, Núm. 3, pp. 172-181

  20. Involvement of novel human immunodeficiency virus type 1 reverse transcriptase mutations in the regulation of resistance to nucleoside inhibitors

    Journal of Virology, Vol. 80, Núm. 14, pp. 7186-7198