Publications (34) Publications in which a researcher has participated

2007

  1. 7,5′-O-dibenzylinosines: Synthesis and studies on their conformational properties

    Nucleosides, Nucleotides and Nucleic Acids

  2. A quantitative analysis of the behavioral checklist of the movement abc motor test

    International Journal of Special Education, Vol. 22, Núm. 2, pp. 78-86

  3. Ampicillin-resistant non-β-lactamase-producing Haemophilus influenzae in Spain: Recent emergence of clonal isolates with increased resistance to cefotaxime and cefixime

    Antimicrobial Agents and Chemotherapy, Vol. 51, Núm. 7, pp. 2564-2573

  4. Antitumor activity, X-ray crystal structure, and DNA binding properties of thiocoraline A, a natural bisintercalating thiodepsipeptide

    Journal of Medicinal Chemistry, Vol. 50, Núm. 14, pp. 3322-3333

  5. Barreras organizativas y sociales para la práctica de actividad física en la vejez

    European Journal of Human Movement, Núm. 19, pp. 13-35

  6. Calidad de vida y estrés laboral: la incidencia del Burnout en el deporte de alto rendimiento madrileño

    RICYDE. Revista Internacional de Ciencias del Deporte, Vol. 3, Núm. 6, pp. 63-77

  7. Changes in the content of bioactive polyphenolic compounds of lentils by the action of exogenous enzymes. Effect on their antioxidant activity

    Food Chemistry, Vol. 101, Núm. 1, pp. 90-97

  8. Comparison of outpatient systemic antibacterial use in 2004 in the United States and 27 European countries

    Clinical Infectious Diseases, Vol. 44, Núm. 8, pp. 1091-1095

  9. Contribución de la fermentación maloláctica realizada por Oenococcus oeni y Lactobacillus plantarum, a la composición fenólica no antociánica de vinos tintos

    Avances en ciencias y técnicas enológicas: transferencia de tecnología de la red GIENOL al sector vitivinícola

  10. Deviations from log-linear solubility equation for ibuprofen and naproxen in propylene glycol-water cosolvent mixtures

    Quimica Nova, Vol. 30, Núm. 8, pp. 1945-1950

  11. El compost de lodo de EDAR: una alternativa para la mejora de la calidad del suelo y la producción del olivar

    Agricultura: Revista agropecuaria, Núm. 899, pp. 600-605

  12. El progreso responsable: bases lógicas y éticas de la investigación clínica de sanidad

    La bioética en la educación secundaria (Secretaría General Técnica), pp. 51-91

  13. Estudio descriptivo de los subsectores productores y comercializadores de medicamentos y fitoterapéuticos en Bogotá

    Revista Colombiana de Ciencias Químico-Farmacéuticas, Vol. 36, Núm. 2, pp. 175-191

  14. European Surveillance of Antimicrobial Consumption (ESAC): Quality indicators for outpatient antibiotic use in Europe

    Quality and Safety in Health Care, Vol. 16, Núm. 6, pp. 440-445

  15. Hepatitis aguda asociada al consumo de Copalchi. A propósito de 5 casos

    Gastroenterologia y Hepatologia, Vol. 30, Núm. 2, pp. 66-68

  16. Influence of the action of exogenous enzymes on the polyphenolic composition of pea: Effect on the antioxidant activity

    European Food Research and Technology, Vol. 225, Núm. 3-4, pp. 493-500

  17. Influence of wood origin in the polyphenolic composition of a Spanish red wine aging in bottle, after storage in barrels of Spanish, French and American oak wood

    European Food Research and Technology, Vol. 224, Núm. 6, pp. 695-705

  18. Influencia del consumo moderado de cerveza sobre la toxicocinética del aluminio: Estudio agudo

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 22, Núm. 3, pp. 371-376

  19. Ingesta de nutrientes en una población juvenil. Prevalencia de sobrepeso y obesidad

    Nutrición clínica y dietética hospitalaria, Vol. 27, Núm. 3, pp. 18-29

  20. Ingesta diaria de níquel entre jóvenes españoles: Valoración del riesgo toxicológico

    Revista de toxicología, Vol. 24, Núm. 1, pp. 10-13