Publicaciones en las que colabora con María Castro Puyana (12)

2021

  1. El reto de enseñar y aprender ciencias experimentales con programas semipresenciales (b-learning)

    XII Encuentro de Innovación en Docencia Universitaria [Recurso electrónico]: recursos docentes para la enseñanza semipresencial

  2. Estrategias avanzadas para la mejora de la calidad, la seguridad y la funcionalidad de los alimentos

    Editorial Universidad de Alcalá

  3. Integrando conocimientos en Química Analítica

    XII Encuentro de Innovación en Docencia Universitaria [Recurso electrónico]: recursos docentes para la enseñanza semipresencial

2019

  1. Capillary electrophoresis-mass spectrometry metabolic fingerprinting of green and roasted coffee

    Journal of Chromatography A, Vol. 1605

  2. Desarrollo de una plataforma metabólica por LC-MS para la evaluación del proceso de tostación del café

    Séptimas Jornadas de Jóvenes Investigadores de la Universidad de Alcalá: Ciencias e Ingenierías

  3. Pressure hot water processing of food and natural products

    Green Food Processing Techniques: Preservation, Transformation and Extraction (Elsevier), pp. 193-220

  4. Separation and identification of peptides in hydrolysed protein extracts from edible macroalgae by HPLC-ESI-QTOF/MS

    Algal Research, Vol. 39

2018

  1. A non-targeted metabolomic approach based on reversed-phase liquid chromatography–mass spectrometry to evaluate coffee roasting process

    Analytical and Bioanalytical Chemistry, Vol. 410, Núm. 30, pp. 7859-7870

  2. Polyphenols analysis and related challenges

    Polyphenols: Properties, Recovery, and Applications (Elsevier), pp. 177-232

2017

  1. Water as green extraction solvent: Principles and reasons for its use

    Current Opinion in Green and Sustainable Chemistry, Vol. 5, pp. 31-36