Departamento
Ciencias Biomédicas
Publicaciones (34) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2007
-
7,5′-O-dibenzylinosines: Synthesis and studies on their conformational properties
Nucleosides, Nucleotides and Nucleic Acids
-
A quantitative analysis of the behavioral checklist of the movement abc motor test
International Journal of Special Education, Vol. 22, Núm. 2, pp. 78-86
-
Ampicillin-resistant non-β-lactamase-producing Haemophilus influenzae in Spain: Recent emergence of clonal isolates with increased resistance to cefotaxime and cefixime
Antimicrobial Agents and Chemotherapy, Vol. 51, Núm. 7, pp. 2564-2573
-
Antitumor activity, X-ray crystal structure, and DNA binding properties of thiocoraline A, a natural bisintercalating thiodepsipeptide
Journal of Medicinal Chemistry, Vol. 50, Núm. 14, pp. 3322-3333
-
Barreras organizativas y sociales para la práctica de actividad física en la vejez
European Journal of Human Movement, Núm. 19, pp. 13-35
-
Calidad de vida y estrés laboral: la incidencia del Burnout en el deporte de alto rendimiento madrileño
RICYDE. Revista Internacional de Ciencias del Deporte, Vol. 3, Núm. 6, pp. 63-77
-
Changes in the content of bioactive polyphenolic compounds of lentils by the action of exogenous enzymes. Effect on their antioxidant activity
Food Chemistry, Vol. 101, Núm. 1, pp. 90-97
-
Comparison of outpatient systemic antibacterial use in 2004 in the United States and 27 European countries
Clinical Infectious Diseases, Vol. 44, Núm. 8, pp. 1091-1095
-
Contribución de la fermentación maloláctica realizada por Oenococcus oeni y Lactobacillus plantarum, a la composición fenólica no antociánica de vinos tintos
Avances en ciencias y técnicas enológicas: transferencia de tecnología de la red GIENOL al sector vitivinícola
-
Deviations from log-linear solubility equation for ibuprofen and naproxen in propylene glycol-water cosolvent mixtures
Quimica Nova, Vol. 30, Núm. 8, pp. 1945-1950
-
El compost de lodo de EDAR: una alternativa para la mejora de la calidad del suelo y la producción del olivar
Agricultura: Revista agropecuaria, Núm. 899, pp. 600-605
-
El progreso responsable: bases lógicas y éticas de la investigación clínica de sanidad
La bioética en la educación secundaria (Secretaría General Técnica), pp. 51-91
-
Estudio descriptivo de los subsectores productores y comercializadores de medicamentos y fitoterapéuticos en Bogotá
Revista Colombiana de Ciencias Químico-Farmacéuticas, Vol. 36, Núm. 2, pp. 175-191
-
European Surveillance of Antimicrobial Consumption (ESAC): Quality indicators for outpatient antibiotic use in Europe
Quality and Safety in Health Care, Vol. 16, Núm. 6, pp. 440-445
-
Hepatitis aguda asociada al consumo de Copalchi. A propósito de 5 casos
Gastroenterologia y Hepatologia, Vol. 30, Núm. 2, pp. 66-68
-
Influence of the action of exogenous enzymes on the polyphenolic composition of pea: Effect on the antioxidant activity
European Food Research and Technology, Vol. 225, Núm. 3-4, pp. 493-500
-
Influence of wood origin in the polyphenolic composition of a Spanish red wine aging in bottle, after storage in barrels of Spanish, French and American oak wood
European Food Research and Technology, Vol. 224, Núm. 6, pp. 695-705
-
Influencia del consumo moderado de cerveza sobre la toxicocinética del aluminio: Estudio agudo
Nutricion Hospitalaria, Vol. 22, Núm. 3, pp. 371-376
-
Ingesta de nutrientes en una población juvenil. Prevalencia de sobrepeso y obesidad
Nutrición clínica y dietética hospitalaria, Vol. 27, Núm. 3, pp. 18-29
-
Ingesta diaria de níquel entre jóvenes españoles: Valoración del riesgo toxicológico
Revista de toxicología, Vol. 24, Núm. 1, pp. 10-13