Publicaciones (11) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2023

  1. Alimentos transgénicos y seguridad alimentaria ¿son la solución contra el hambre y la desnutrición en los países en desarrollo?

    RIECS: Revista de Investigación y Educación en Ciencias de la Salud, Vol. 8, Núm. 1, pp. 105-112

  2. Fatty acids and minor functional compounds of hemp (Cannabis sativa L.) seeds and other Cannabaceae species

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 115

  3. History of secondary metabolites: From ancient myths to modern scientific validation

    Natural Secondary Metabolites: From Nature, Through Science, to Industry (Springer International Publishing), pp. 3-18

  4. Nutrition Security of Hemp for Human Consumption

    Sustainable Food Science - A Comprehensive Approach: Volumes 1-4 (Elsevier), pp. V3-60-V3-88

  5. The Chemical Characterisation of the Maritime Pine Bark Cultivated in Northern Portugal

    Plants, Vol. 12, Núm. 23

2020

  1. Nutrición y VIH/SIDA: cumplimiento de los Objetivos de Desarrollo Sostenible

    RIECS: Revista de Investigación y Educación en Ciencias de la Salud, Vol. 5, Núm. 2, pp. 19-34