Publicaciones en las que colabora con Isabel M. Meseguer Soler (18)

2012

  1. Calcium availability in breakfast cereals: Effect of other food components

    European Food Research and Technology, Vol. 235, Núm. 3, pp. 489-495

2007

  1. Plasma mineral content in type-2 diabetic patients and their association with the metabolic syndrome

    Annals of Nutrition and Metabolism, Vol. 51, Núm. 5, pp. 402-406

2004

  1. Effect of different doses of chromium picolinate on protein metabolism in infant rats

    Journal of Trace Elements in Medicine and Biology, Vol. 18, Núm. 1, pp. 33-39

2001

  1. Composición de la fracción péctica de las frutas: ácidos urónicos y azúcares

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 324, pp. 67-72

1998

  1. Cerebrospinal fluid levels of transition metals in patients with Alzheimer's disease

    Journal of Neural Transmission, Vol. 105, Núm. 4-5, pp. 479-488

  2. Cerebrospinal fluid levels of transition metals in patients with Parkinson's disease

    Journal of Neural Transmission, Vol. 105, Núm. 4-5, pp. 497-505

  3. Cerebrospinal fluid selenium and chromium levels in patients with Parkinson's disease

    Journal of Neural Transmission, Vol. 105, Núm. 10-12, pp. 1245-1251

  4. Effect of diabetes on the tissular Zn/Cu ratio

    Journal of Trace Elements in Medicine and Biology, Vol. 12, Núm. 3, pp. 155-158

  5. Extraction and colorimetric quantification of uronic acids of the pectic fraction in fruit and vegetables

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 11, Núm. 4, pp. 285-291

1997

  1. ¿Es la dieta de nuestros jóvenes adecuada a una prevención de la osteoporosis?

    ANS. Alimentación, nutrición y salud, Vol. 4, Núm. 3, pp. 80-84

1996

  1. Nivel de conocimientos, simbolismo alimentario y motivación de consumo de la población universitaria de Alcalá de Henares

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 278, pp. 55-60

  2. Preferencias y aversiones alimentarias de la población universitaria de Alcalá de Henares

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 278, pp. 61-68

1995

  1. Determinacion de zinc, cobre y plomo en aguas envasadas, mineromedicinales y de suministro por espectrofotometria de absorcion atomica

    Acta Technologiae et Legis Medicamenti

  2. The effect of chromium picolinate on the liver levels of trace elements

    Nutrición hospitalaria : organo oficial de la Sociedad Española de Nutrición Parenteral y Enteral, Vol. 10, Núm. 6, pp. 373-376