Imagen del grupo de investigación

Constituído o 01 de novembro de 2019

Responsable: María Victorina Aguilar Vilas

Departamento: Ciencias Biomédicas

Investigadores/as

Clasificacións

  • Reconocimiento del grupo: Evaluación 2021 (10-05-2022) - Emergente que mantiene la categoría, Evaluación 2020 (02-06-2021) - Emergente que mantiene la categoría, Evaluación 2023 (17-06-2024) - Emergente que sube a Consolidado, Evaluación 2022 (23-06-2023) - Emergente que mantiene la categoría
  • Área UNESCO: SUSTANCIAS TÓXICAS NATURALES, TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS (VER 3302, 3206 Y 3313.07), OLIGOELEMENTOS EN LA ALIMENTACIÓN (VER 2302.31), VITAMINAS (VER 3206.15), NECESIDADES ALIMENTARIAS, AGENTES PATÓGENOS DE LOS ALIMENTOS, CIENCIAS DE LA NUTRICIÓN (VER 3309), NUTRIENTES, OLIGOELEMENTOS (VER 3206.14), TOXICIDAD DE LOS ALIMENTOS, METABOLISMO ENERGÉTICO, VITAMINAS (VER 2302.32), DEFICIENCIAS ALIMENTARIAS, ELEMENTOS MINERALES EN LA ALIMENTACIÓN, NUTRICIÓN (VER 3206), ENDOCRINOLOGÍA, ENFERMEDADES DE LA NUTRICIÓN, DIGESTIÓN, VALOR NUTRITIVO
  • Área de Aplicación: CIENCIAS DE LA SALUD

Especialidades predominantes (top 8) Obtido de publicacións help
Obtido de publicacións

As especialidades temáticas mostradas obtivéronse mediante a aplicación de modelos de intelixencia artificial, obtidos como resultado do Proxecto Hércules.

A listaxe pode conter erros. En fase de avaliación e mellora. Compartido para recoller suxestións da comunidade.

  1. Food Science (Agricultural and Biological Sciences) Filtro
  2. Internal Medicine (Medicine) Filtro
  3. Nutrition and Dietetics (Nursing) Filtro
  4. Medicine (miscellaneous) (Medicine) Filtro
  5. Endocrinology (Biochemistry, Genetics and Molecular Biology) Filtro
  6. Public Health (Medicine) Filtro
  7. Reproductive Medicine (Medicine) Filtro
  8. Sports Medicine (Medicine) Filtro